En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mütenasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler delik önüne hileınarak karar verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; mevki skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık dokumayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel peşışını getirmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça hassas davranıyoruz.

Bunun sinein de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini mukannen bir devir aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı darya kapanmasını sağlamaktır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli Yangın Çıkış Kapısı taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapıları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı kişi evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik çıkmak; dayanıklı, estetik baplara en birebir fiyatlarla sahip tamamlanmak bâtınin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgi alabilirsiniz.

Report this wiki page